Jelte Bouman tweede kinderburgemeester Renswoude

5 jan 2022, 11:25 Mensen
Gemeente Renswoude
Jelte Bouman (links) & Daantje Kluts (rechts).
Jelte Bouman (links) & Daantje Kluts (rechts).

RENSWOUDE De tien jarige Jelte Bouman is tijdens een groepssollicitatiegesprek gekozen als opvolger van Daantje Kluts en wordt daarmee de tweede kinderburgemeester van de gemeente Renswoude. Volgens burgemeester Petra Doornenbal viel hij op door zijn betrokken en enthousiaste manier van spreken over de onderwerpen die hem aan het hart gaan.

Jelte zal de burgemeester geheel 2022 assisteren bij diverse gelegenheden en zal regelmatig contact met haar hebben om zaken te bespreken, die met name onder de kinderen in onze gemeente leven. Hij kijkt hier erg naar uit en zal zeker tijd gaan vrijmaken om aan zijn taken een goede invulling te geven. Want Jelte is ook erg druk met zijn hobby’s, zo is hij gek op gamen en ouderwetse bordspelletjes. Da..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.