Gospelkoor Candela viert 25-jarig bestaan met concert in Grote Kerk

17 januari 2023 om 08:04 Muziek Adriaan Hosang
Gospelkoor Candela treedt op tijdens eigen concerten, concerten met andere koren en verleent medewerking aan kerkdiensten.
Gospelkoor Candela treedt op tijdens eigen concerten, concerten met andere koren en verleent medewerking aan kerkdiensten.

RENSWOUDE In februari 2023 bestaat gospelkoor Candela vijfentwintig jaar. De leden van het koor wonen in onder andere Veenendaal, Scherpenzeel, Overberg, Woudenberg en Renswoude. 

Candela zingt inmiddels een kwart eeuw. Daarnaast houdt het koor zijn de leden te vinden voor ‘lof prijzen, aanbidden en genieten’. Ria van Zanten, namens het koor: ,,Daar zijn we heel dankbaar voor. We hopen dit te vieren tijdens een jubileumconcert op zaterdagavond 18 februari. Het belooft een bijzonder mooie avond te worden met ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.