De artist impression van Zecc Architecten van het nieuwe gemeentehuis van Renswoude.
De artist impression van Zecc Architecten van het nieuwe gemeentehuis van Renswoude. Zecc Architecten

Scherpenzeels bedrijf voert renovatie en uitbreiding gemeentehuis Renswoude uit

15 juni 2021 om 13:18 Nieuwbouw

RENSWOUDE Het Scherpenzeelse bouwbedrijf Osnabrugge gaat de renovatie en uitbreiding van het Renswoudse gemeentehuis uitvoeren. Dat heeft de gemeente Renswoude maandag bekendgemaakt. Osnabrugge won de aanbestedingsprocedure. Volgens de gemeente kwam het bedrijf zowel op het onderdeel kwaliteit als prijs als beste naar voren. 

Als bouwkundig aannemer gaat Osnabrugge met lokale onderaannemers de bouwwerkzaamheden uitvoeren. Zo voert Legemaat van Elst uit Woudenberg de renovatie van het monumentale deel uit en plaatst Installatiebedrijf Moesbergen uit Renswoude de installaties.

Projectwethouder Marieke Teunissen is erg blij met hoe het traject tot nu toe verlopen is. ,,Dit is een belangrijke stap in het proces om te komen tot een geheel gerenoveerd en deels nieuw gebouwd gemeentehuis voor Renswoude. Ik ben enorm trots op het team en kijk met vertrouwen en enthousiasme uit naar de komende periode, waarin Bouwbedrijf Osnabrugge samen met lokale ondernemers zal gaan werken aan dit prachtige icoon voor ons dorp.”

Onlangs heeft bouwbedrijf Osnabrugge naar ,,volle tevredenheid” van de gemeente de brandweerkazerne in Renswoude opgeleverd. ,,Dat schept veel vertrouwen om opnieuw een samenwerking aan te gaan.’’ De ondertekening van de aannemingsovereenkomst vindt binnenkort plaats. De bouwwerkzaamheden starten na de zomervakantie.

Het ontwerp voor de verbouw en nieuwbouw van het gemeentehuis is gemaakt door Zecc Architecten uit Utrecht.

advertentie
advertentie