Gemeentehuis Renswoude bereikt hoogste punt; vlag in top

11 mrt, 08:30 Nieuwbouw Adriaan Hosang
Aanwezigen bij de feestelijke happening
Aanwezigen bij de feestelijke happening

RENSWOUDE  Wanneer in de bouw het hoogste punt wordt bereikt is dat een moment om even bij stil te staan, hangt de vlag in top of wordt die in top gehesen, zoals bij de nieuwbouw van het gemeentehuis aan de Dorpsstraat 4 het geval was.

En dus was het dit keer drukker dan normaliter het geval is op deze bouwplaats, waar restauratiewerkzaamheden uitgevoerd worden aan het monumentale deel van het pand en nieuwbouw activiteiten gaande zijn achter het monumentale deel.

In de nieuwe raadzaal stonden enkele statafels klaar om de gasten te ontvangen en daarop een aantal fraaie glazen, uiteraard gevuld, want ook het glas moest natuurlijk geheven worden vanwege deze mijlpaal in de bouw van het gemeentehuis. Ook heeft projectleider Jan van Essen voor enkele lekkere hapjes gezorgd.

En ja, tijdens zo’n samenzijn komt de bouw uiteraard aan bod, worden over en weer reacties gegeven, wordt vertelt over de vorderingen en wat men zoal heeft meegemaakt, ontdekt etc.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.