Danken = Delen op Dankdag

9 nov, 13:26 Onderwijs Adriaan Hosang
Tijdens het zingen van het derde lied gingen de handen gezamenlijk de lucht in.
Tijdens het zingen van het derde lied gingen de handen gezamenlijk de lucht in.

RENSWOUDE Voor de leerlingen van christelijke basisschool De Borgwal was het woensdag een bijzondere Dankdag voor gewas en arbeid.

Juf Rozema van groep 6 van De Borgwal had ervoor gekozen om er een bijzondere Dankdag van te maken, onder het motto Danken = Delen.

Dat deed ze met door de leerlingen uitgezochte liederen, een bijbelverhaal ‘waar de dankbaarheid vanaf spatte’ en de leerlingen maakten een eigen kalenderblad, met daarop zelf getekende spreuken van de acties van deze dagen, die juist vandaag uitgedeeld werden aan kwetsbare mensen in Renswoude. Op deze Dankdag waar Danken = Delen centraal stond, werd ook gedacht aan mensen in Balukendo in Gambia die het vele malen moeilijker hebben dan wij in de westerse wereld.

KLEDING VOOR GAMBIA S..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.