Leerlingen Dorpsbeuk praten mee in kinderraad

27 mei, 14:28 Onderwijs STEV
De leerlingen van onder andere de Dorpsbeuk kregen na afloop van de kinderraad een medaille.
De leerlingen van onder andere de Dorpsbeuk kregen na afloop van de kinderraad een medaille.

SCHERPENZEEL Leerlingen van de Scherpenzeelse openbare basisschool de Dorpsbeuk hebben, samen met klasgenoten van twaalf andere openbare basisscholen uit de omgeving, meegedaan aan de kinderraad.

Tijdens deze bijeenkomst ging het over diversiteit en inclusiviteit. Of, met andere woorden, ook al is iedereen anders, iedereen hoort erbij. Ze spraken daarover met mensen uit de gemeenteraad, uit het onderwijs en van andere organisaties.  

NAAR DEN HAAG Ter voorbereiding op de kinderraad zijn alle leerlingen van de scholen op bezoek geweest bij het ministerie van Onderwijs Cultuur & Wetenschap  in Den Haag. Daar kregen zij een uitgebreide rondleiding en konden zij zien hoe op het ministerie omgegaan wordt me..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.