‘Je ziet aan hun ogen dat ze veel hebben meegemaakt’

11 mei, 21:33 Opinie Tips van de redactie Margreet Hendriks
Vrijwilliger Annet van Riel (rechts) en Els de With van de gemeente Scherpenzeel in de crisisnoodopvang, een dag voor deze in gebruik werd genomen.
Vrijwilliger Annet van Riel (rechts) en Els de With van de gemeente Scherpenzeel in de crisisnoodopvang, een dag voor deze in gebruik werd genomen.

SCHERPENZEEL ,,Maxi cosi’s, poppenhuizen, complete tuinsets, nachtkastjes, soepkommen, fietsen, handdoeken en nog veel meer. De krant is van voor tot achteren te vullen met alle spullen die mensen gedoneerd hebben aan de crisisnoodopvang (CNO) in het oude pand van de Aldi in Scherpenzeel’’, schrijft raadslid Annet van Riel van Pro Scherpenzeel, die als vrijwilliger bij de inrichting en opvang betrokken is.  

,,En niet alleen spullen, mensen staan ook klaar met hun tijd en talenten. Een vader met ouderschapsverlof besteedt een gedeelte van zijn verlofuren aan het leggen van de vloerbedekking en het in elkaar zetten van veldbedden. Een gepensioneerde komt elke dag om schilderijen op te hangen en gordijnen tussen de bedden plaatsen. De pos..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.