Dorps Run Renswoude (archief BDU).
Dorps Run Renswoude (archief BDU). Adriaan Hosang

Inschrijving voor Dorps Run Renswoude

24 september 2023 om 13:48 Overig

RENSWOUDE De Dorps Run Renswoude wordt zaterdag 4 november in Renswoude gelopen. 

Deelnemers kunnen zich tot en met woensdag 1 november inschrijven via www.inschrijven.nl. Ook op de dag zelf kunnen ze zich nog inschrijven. 

De start en finish zijn op het parkeerterrein van sportpark ‘de Hokhorst’. Om 12.30 uur start de Kidsrun, waaraan kinderen tot en met 12 jaar kunnen deelnemen.  Verder is er een prestatieloop over 5 kilometer, een 10,5 kilometer en een halve marathon. Alle afstanden lopen over verhard terrein. De deelnemers van de 5 kilometerloop gaan om 13.00 uur van start. 

De routes zijn ongewijzigd ten opzichte van vorige jaren. De deelnemers aan de halve marathon starten om 13.45 uur. De 10,5 kilometer start om 14.00 uur. De route bestaat voor de deelnemers aan de halve marathon uit twee ronden, die voeren over snelle en verharde wegen. Langs die route treffen ze onder andere tweetal verversingsposten aan. 

Bij het voorinschrijven kunnen deelnemers een herinneringsmedaille kopen. Ook op de dag zijn nog medailles te koop (zolang de voorraad strekt).  Start en finish zijn op het Sportpark ‘de Hokhorst’.

Meer informatie over de Dorps Run Renswoude is te vinden op de website www.dorpsrunrenswoude.nl.

advertentie
advertentie