Afbeelding
Houten jaloezieën

Creeer een warme, natuurlijke sfeer met houten jaloezieen

Partnercontent

Houten jaloezieën in je huis
Bent u op zoek naar raamdecoratie passend bij uw nieuwe inrichting? Dan zijn de houten jaloezieën wellicht echt iets voor u. Deze jaloezieën van hout worden het meest gekozen als raamdecoratie. Ze geven uw inrichting namelijk een mooie, natuurlijke, warme en luxe uitstraling. Raamdecoratie hoort namelijk geen afbreuk te doen aan uw interieur, maar moet hier juist een mooie toevoeging voor zijn. Door te spelen met het kleurenpalet, de afwerking en bediening van de houten jaloezieën zorgt u ervoor dat de sfeer mooi aansluit bij de rest van uw interieur.

Houten jalozieën samenstellen
Op deze website van Raamdecoratie.com kunt u uw nieuwe houten jaloezieën volledig zelf samenstellen. Binnen deze webshop heeft u keuze uit een ruim kleurenpalet. Twijfelt u nog over de kleur? Dan kunt u online gratis kleurstalen aanvragen. Op deze manier kunt u in het echt de kleuren bekijken en vergelijken. Kiest u lamellen met een breedte van 25, 50 of 65 mm? Allen zorgen ze voor een andere uitstraling. Vervolgens kunt u de houten jaloezie op maat laten voorzien van ladderkoord en of –banden. Deze zijn net als de houten jaloezieën zelf, in veel kleuren leverbaar. De kleurcombinaties zijn eindeloos en iedere kleurcombinatie is mogelijk. Als laatste stap kunt u zelf de bedieningswijze nog bepalen. Vervolgens heeft u helemaal zelf uw houten jaloezieën naar wens samengesteld!

100% op maat garantie
Bij Raamdecoratie.com bent u 100% verzekerd van maatwerk. De houten jaloezieën worden van begin tot eind volledig op maat gemaakt. Dit heeft het voordeel dat de verdeling van de koorden altijd symmetrisch is, doordat de standaardmaten niet worden ingekort. Dat houten jaloezieën op maat gemaakt worden herkent u op websites doordat u zelf de gewenste bedieningszijde en de kleur van het ladderband kunt kiezen.

Houten jaloezieën online bestellen
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van houten jaloezieën of wenst u nog andere informatie? Neem dan een kijkje op de website van Raamdecoratie.com. Hier vindt u een ruim assoritment aan raamdecoratie met duidelijk foto’s. Heeft u hulp nodig bij het kiezen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van deze partij. De professionals staan u graag persoonlijk te woord.

advertentie
advertentie