Afbeelding
Steigerhouten hoogslaper

De leukste kamer voor je kind

Partnercontent

Ben je bezig met het inrichten van de kinderkamer? Dat is altijd een grote klus, vooral als het om de herinrichting ervan gaat. Je kind is wat groter, wil bepaalde speeltjes niet meer, het bed is te klein en er kan nog veel meer spelen. Gelukkig kun je met de juiste, functionele meubels en met leuke accessoires toch een leuke kinderkamer inrichten. Zo kun je een kinderkamer maken die past bij de rest van het huis en die toch speciaal voor je kind is.

Zorg voor de juiste functionele onderdelen

Een leuke kinderkamer moet ook een goede kinderkamer zijn voor jou en je kind. Denk aan het juiste kinderbed en aan kledingkasten die je voldoende overzicht bieden. Ben je in verwachting van je tweede kind? Dan kun je de kinderkamer ook combineren voor beide kinderen. Zo kun je kiezen voor een kinderbed hoogslaper waardoor er meer ruimte overblijft voor een babybed. Ook kun je gaan voor een grotere kledingkast om meer spullen in kwijt te kunnen.

De beste accessoires voor de kinderkamer

Een kinderkamer is pas af en leuk wanneer er leuke spullen een plaats hebben. Dit kunnen spullen voor je kind zijn zoals knuffels en speelgoed. Maar het kan ook gaan om functionele accessoires voor jezelf waar je kind ook voordeel van heeft. Denk bijvoorbeeld aan een speelgoedopbergbox, banken en stoelen of een krijtmuur. Zo weet je kind precies waar hij of zij wel op de muur mag schilderen en waar niet. Dat bespaart jou weer een hoop verfklussen. Denk ook aan de bekende nachtlamp voor als je kind bang is in het donker. Het is een leuk voor je kind om naar te kijken maar je hebt er zelf ook veel aan omdat je kind er beter doorslaapt.

advertentie