Afbeelding
Foto Shutterstock

Haal je officiële heftruckcertificaat of vrachtwagen rijbewijs bij Wesseldijk

Partnercontent

Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk helpt jou aan een officieel CVV/CBR heftruckcertificaat. Ga veilig en professioneel de werkvloer op en leer om op een verantwoorde manier een heftruck te besturen. Dankzij de bijzonder capabele en professionele instructeurs van het opleidingscentrum haal je snel en zeker je certificaat voor de heftruck. Ben je graag onderweg en wil je een zwaar motorvoertuig chaufferen? Zoek dan eerst uit wat voor soort vrachtwagen je van plan bent te gaan rijden na het behalen van het examen. Het behalen van het vrachtwagen rijbewijs hangt af van een aantal factoren, waaronder het type motorvoertuig, je leeftijd en of je beroepsmatig aan de slag wilt. Meld je direct aan voor één van de opleidingen en behaal snel je benodigde certificaat of rijbewijs. 

Heftruck opleiding en examen in één dag

Tijdens de heftruck opleiding krijg je zowel theorie- als praktijkles. Je leert wat je allemaal kan met de heftruck, maar ook aan welke regelgeving je moet voldoen als je een vorkheftruck wilt rijden. Er worden verschillende situaties geoefend waarin je leert om de heftruck op een vakkundige manier te besturen. Je wordt helemaal klaargestoomd om veilig en zonder schade op de werkvloer aan de slag te kunnen. Kom je heftruckcertificaat behalen op de vestiging in Nijmegen of Tiel. Liever de opleiding op locatie volgen? Dat kan ook, rekening houdend met een aantal voorwaarden. Het is zelfs mogelijk om de opleiding en het examen op dezelfde dag te doen. Na 5 werkdagen is je officiële certificaat klaar om opgehaald te worden.

Op pad met een zwaar motorvoertuig

Wil je liever de weg op met een zwaar motorvoertuig? Voor het besturen van een vrachtwagen van meer dan 3.500 kilogram heb je een vrachtwagen rijbewijs nodig, wat ook wel groot rijbewijs wordt genoemd. Verder gelden er bepaalde leeftijdsrestricties voor het behalen van het vrachtwagen rijbewijs. Dit is afhankelijk van het soort vrachtwagen wat je gaat rijden. Eventueel heb je ook een Code 95 nodig zodat je ook beroepsmatig aan de slag kan. Bekijk goed welke vrachtwagen je van plan bent om te gaan rijden zodat je het juiste rijbewijs kan behalen voor je persoonlijke doeleinden. 

Financiële compensaties

Zijn er meerdere deelnemers in jouw omgeving die hun heftruckcertificaat willen behalen? Dan kom je in aanmerking voor een speciale korting. Ook voor het behalen van jouw vrachtwagen rijbewijs als particulier geldt er een financiële tegemoetkoming. De vakopleiding valt onder de btw-vrijregeling wat inhoudt dat je deze bij Wesseldijk mag volgen zonder btw te betalen. Bovendien kunnen bedrijven in aanmerking komen voor alle subsidieregelingen waar recht op bestaat. Informeer bij opleidingscentrum Wesseldijk en kijk voor welke financiële compensatie jij in aanmerking komt. 

advertentie
advertentie