Afbeelding
Oscar Autoverhuur

Vlastuin Auto uit Scherpenzeel gaat met Oscar Autoverhuur in zee om goedkope huurwagens aan te bieden

11 mei 2023 om 07:43 Partnercontent

Scherpenzeel is een pittoresk dorp in de Gelderse Vallei waar niet meer dan 10.000 landgenoten wonen. En toch kun je er snel, degelijk en goedkoop een auto huren. Dat kan omdat het Deense bedrijf Oscar Autoverhuur zijn slimme manier om auto’s te verhuren ook hier heeft toegepast. Ze hebben onderhandeld met het bekende Vlastuin Auto, dat hun infrastructuur ter beschikking stelt aan Oscar Autoverhuur.

Waarom kan Oscar goedkoper auto’s aanbieden?

Wanneer je de prijzen van Autoverhuur vergelijkt met die van de klassieke internationale ketens, sta je soms verbaasd over de prijsverschillen. En eigenlijk is dat niet zo moeilijk te verklaren. Die ketens huren kantoren en moeten daar medewerkers inzetten, die alleen maar voor de verhuur van hun eigen auto’s zorgen.

Oscar daarentegen kiest voor plaatselijke bedrijven om mee samen te werken. Het bedrijf Vlastuin Auto is een onderneming die in het dorp aan verschillende activiteiten deelneemt. Zelfs met de medewerking van het gemeentebestuur. Een perfecte keuze voor het verhuurbedrijf om een samenwerking mee op te zetten.

En hier wordt het meteen duidelijk waarom Oscar zijn auto’s goedkoper kan verhuren dan de concurrentie. Er zijn weinig vaste kosten, geen kantoren en medewerkers die de hele dag op de klanten wachten. Dat zorgt voor lagere huurprijzen voor de consument.

In dit geval zal Vlastuin Auto voor de infrastructuur zorgen. Ze zullen de klanten ontvangen en de huurauto’s overhandigen. Ze zijn al aanwezig in het bedrijf om ook andere taken uit te voeren. Dankzij deze lage werkingskosten kan Oscar overal vestigingen openen. Ook in kleinere dorpen en meer afgelegen gebieden.

Welke auto’s kun je bij Vlastuin Auto in Scherpenzeel huren?

Bij Vlastuin Auto kun je terecht voor drie verschillende personenwagens. De kleine, maar ontzettend leuke VW Up! is het instapmodel. Deze kun je huren voor niet meer dan € 31 per dag. De bekende Ford Fiesta is een stadswagen die je per dag kunt huren voor € 35. Tenslotte is er nog de middelgrote Renault Megane. Daar rijd je een dag mee vanaf € 40.

Oscar Autoverhuur biedt bij Vlastuin Auto ook nog een VW Transporter bestelbus aan. Daar kun je spullen mee vervoeren voor slechts € 54 per dag. Als je dan ook nog weet dat bij alle verhuur de eerste 100 km inbegrepen zijn, besef je pas dat Oscar zijn huurauto’s goedkoop verhuurt.

Huren bij Vlastuin Auto en Oscar

Wie voor korte of langere tijd gebruik wil maken van een degelijke en niet te dure huurwagen kan in Scherpenzeel terecht bij Vlastuin Auto. Met een gebruikersscore op het internet van 9.4/10 is het geen wonder dat je daar ook de huurauto’s van Oscar aantreft.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie