Bloemen voor de ‘bruid’, maar open overleg loopt op niets uit

9 dec 2020, 06:38 Politiek
CU Barneveld
Lukas Scheijgrond (CU, midden) geeft een bloemetje aan commissievoorzitter Aart van der Peut. Links PRO Scherpenzeel-leider Willem Schuur.
Lukas Scheijgrond (CU, midden) geeft een bloemetje aan commissievoorzitter Aart van der Peut. Links PRO Scherpenzeel-leider Willem Schuur.

SCHERPENZEEL De Barneveldse ChristenUnie-fractieleider Lukas Scheijgrond heeft vorige week voor aanvang van de Opinieronde een bloemetje aangeboden aan zijn collega-raadsleden in de gemeente Scherpenzeel. 

De bos werd in ontvangst genomen door de voorzitter van de vergadering, CU-raadslid Aart van de Peut. De geste uit Barneveld kwam een dag voor de mislukte deelname van Scherpenzeel aan het bestuurlijk open overleg met de buurgemeente en de provincie.

KWAAD BLOED Scheijgrond was uitgedaagd om de bos bloemen te brengen door LB-fractieleider Pluimers, naar aanleiding van een uitspraak die de CU-voorman had gedaan dat Barneveld niet bereid was te trouwen met een failliete bruid. Dit zette kwaad bloed bij de raadsmeerderhei..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.