Teleurstelling en tevredenheid bij Scherpenzeelse politiek

13 jan, 11:56 Politiek Fusie met Barneveld Jan van Uffelen
Afbeelding

SCHERPENZEEL Bij de Scherpenzeelse politieke partijen is, zoals te verwachten was, verdeeld gereageerd op het besluit van Gedeputeerde Staten om een gemeentelijke herindeling met Barneveld verder vorm te gaan geven. Coalitiepartijen GBS en SGP zijn niet verbaasd, maar wel teleurgesteld door de keuze van GS; CDA, CU en PRO Scherpenzeel zeggen blij te zijn met de duidelijke koers voor de bestuurlijke toekomst van Scherpenzeel. 

,,Dit besluit hadden we wel verwacht omdat de provinciale bestuurders zich eerder in het proces ook al niets aantrokken van de werkelijke feiten of van de gevoelens en meningen van onze inwoners’’, zegt GBS-voorman Henk Brons. ,,Maar er kwamen de laatste tijd wel steeds meer kritische rapporten die het be..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.