Annet van Riel lijsttrekker PRO Scherpenzeel

13 jan, 11:55 Politiek PRO Scherpenzeel
Lijsttrekker Pro Scherpenzeel Annet van Riel.
Lijsttrekker Pro Scherpenzeel Annet van Riel.

SCHERPENZEEL PRO Scherpenzeel heeft de huidige fractievoorzitter Annet van Riel verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 16 maart van dit jaar. 

Van Riel wil met PRO Scherpenzeel in het dorp een ‘het progressieve geluid’ laten horen. ,,Ik hoop dit ook na maart met onze nieuwe fractie te mogen doen. Net zoals ik dat na  het vertrek van mijn voorganger Willem Schuur al vol toewijding heb gedaan.” 

PROGRESSIEF Partijvoorzitter Robert Tiesing vult aan: ,,We hebben met Annet een betrokken en enthousiaste lijsttrekker, die het progressieve gedachtegoed goed kan verwoorden. We hebben er alle vertrouwen in dat we met de lijst die is vastgesteld en het verkiezingsprogramma een goede basis leggen voor de toekomst.” 

OVERIGE KANDIDATEN De overige kandidaten en het verkiezingsprogramma worden later gepresenteerd. Er zullen in ieder geval jonge Scherpenzelers in de top 3 van de lijst komen. 

Meer i..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.