VVD Scherpenzeel presenteert team gemeenteraadsverkiezingen

12 jan, 08:43 Politiek André van der Velde
Lijsttrekker VVD Scherpenzeel Flori
Lijsttrekker VVD Scherpenzeel Flori

SCHERPENZEEL Floris Valkenburg is de lijsttrekker van de VVD Scherpenzeel. Op de tweede en derde plaats op de lijst wordt hij meteen gevolgd door twee vrouwen, Linda Velthuizen en Karen van den Berg.

Valkenburg: ,,Ik ben trots op dit mooie, enthousiaste team, met mensen die heel actief zijn in ons dorp. We hebben er zin in om de komende vier jaar, samen met alle Scherpenzelers, mooie dingen te doen voor ons dorp. Daar gaan we met dit team met volle energie mee aan de slag’’. 

BREED DRAAGVLAK In de komende jaren wordt het volgens de partij een uitdaging om een zelfstandig Scherpenzeel toekomstbestendig te houden. ,,Hoe gaan we dat organiseren en betalen op de langere termijn? Door als VVD Scherpenzeel verantwoordelijkheid te nemen en echt te gaan samenwerken om tot goede plannen te komen. Plannen die inhoudelijk sterk zijn, met een breed draagvlak bij de Scherpenzeler. Dat zijn plannen met aandacht voor de lo..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.