Zwarte Land 2 ‘verkiezingsitem’

17 jan 2022, 06:24 Maatschappelijk
Eigen foto
Na CDA is ook de VVD tegen bedrijfsuitbreiding op het Zwarte Land 2.
Na CDA is ook de VVD tegen bedrijfsuitbreiding op het Zwarte Land 2.

SCHERPENZEEL Als het aan de Stichting Houd Scherpenzeel Groen en Gezond (HSG&G) ligt, worden de ontwikkelingen rond de realisatie van bedrijventerrein Zwarte Land 2 een belangrijk item bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. 

De stichting heeft daarvoor al alle politieke partijen die meedoen aan de verkiezingen benaderd met de vraag hoe zij staan ten opzichte van het dossier Zwarte Land 2 en wat hun standpunt is met betrekking tot de luchtkwaliteit in Scherpenzeel.

EXTRA VERDEDIGINGSLINIE ,,We willen hiermee stimuleren dat deze beide thema’s, die naar onze mening belangrijk zijn voor de toekomst van Scherpenzeel, in de verkiezingscampagne de aandacht krijgen die ze verdienen’’, aldus een woordvoerder ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.