De Maxus modellen van Autohuis De Poort v.l.n.r. Maxus eDeliver9, Maxus eDeliver3, Maxus eDeliver7 en Maxus T90 EV.
De Maxus modellen van Autohuis De Poort v.l.n.r. Maxus eDeliver9, Maxus eDeliver3, Maxus eDeliver7 en Maxus T90 EV.

Kennismaken met duurzaam transport bij Autohuis De Poort

19 maart 2024 om 13:20 Zakelijk

WOUDENBERG Ontdek de innovatie, efficiëntie en voordelen van elektrisch rijden voor iedere onderneming bij Autohuis de Poort in Woudenberg. Met steeds meer zero-emissie zones op komst is elektrisch rijden voor bedrijven dé toekomst en daar hebben de toegankelijke bedrijfswagens van Maxus de oplossing voor: dat wil Autohuis de Poort op donderdag 28 maart aan iedereen laten zien. ,,Wij willen klanten meenemen in de wereld van duurzaam transport”, aldus Janet Kuit.

Een speciale kennismakingsdag moet ondernemers die misschien over willen stappen op elektrisch rijden, kennis laten maken met het automerk Maxus én met Autohuis de Poort. Maak een proefrit, leer meer over accu’s en het rijbereik van een elektrische bedrijfswagen en maak bovendien kennis met collega ondernemers. 

Wij willen klanten meenemen in de wereld van duurzaam transport

Wie bij Autohuis de Poort binnenstapt, stapt binnen in een wereld vol duurzame mobiliteit. Want bij deze Woudenbergse dealer weten ze alles van duurzaam transport, speciaal voor bedrijven. ,,Wij zijn exclusief dealer van het merk Maxus in onze regio”, legt Kuit uit. ,,Een toegankelijk, modern en duurzaam merk waar iedere ondernemer wat mee opschiet.” 

ESSENTIEEL 

Elektrisch rijden wordt voor steeds meer bedrijven essentieel. ,,In steeds meer steden komen zero-emissie zones”, weet Janet. In zero-emissie zones mogen op termijn geen bestel- of vrachtauto’s meer rijden op fossiele brandstoffen. ,,Zulke zones zijn er al in bijvoorbeeld Utrecht maar zitten er aan te komen voor Amersfoort en ook in Ede.” Voor bedrijven die regelmatig met hun bus in zo’n zone moeten zijn, is elektrisch rijden volgens Kuit dé oplossing.

PLANNING

,,Maar elektrisch rijden is voor sommige ondernemers ook nog spannend, want het is een behoorlijke stap om over te gaan op de accu’s”, vertelt ze. Een tank volgooien aan de benzinepomp lijkt minder moeite en planning dan het opladen van de accu van je elektrische wagen. ,,Om bedrijven kennis te laten maken met het elektrisch rijden, nodigen we ondernemers uit voor een speciale dag bij ons op de zaak.” Dat is op 28 maart, van 15:00 tot 20:00 uur. Ondernemers maken dan kennis met de bussen van Maxus, zoals de gloednieuwe Maxus eDeliver7. ,,Een medium-formaat bedrijfswagen die we dit voorjaar in onze showroom verwelkomen. Gasten kunnen onder andere een ritje maken.”

Na die avond nog steeds niet overtuigd? ,,Je kunt bij ons een proefrit van drie dagen maken, want pas dan weet je écht of de elektrische auto je bevalt”, vertelt Kuit. Meer weten over de informatieavond bij Autohuis de Poort? Bel dan naar 033 247 2790 of stuur een mailtje naar info@autohuisdepoort.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door Autohuis de Poort.

advertentie
advertentie