,,We kijken Bij Prins wat je kan, maar zullen je ook uitdagen dat stapje verder te gaan.''
,,We kijken Bij Prins wat je kan, maar zullen je ook uitdagen dat stapje verder te gaan.'' Astrid Meyer
Advertorial

Gezellig buiten en binnen sporten in koppels Bij Prins

10 november 2020 om 10:15 Zakelijk

,,Het voorjaar was voor iedereen zwaar en ook zelf merkte ik een kleine toename in mijn gewicht. Ongemerkt doordat je op een andere manier je dag indeelt, beweeg je minder. Het parkeerterrein langs de Holleweg hadden we al snel ingericht als buitenlocatie om weer aan de gang te kunnen. En ook binnen hebben we allerlei aanpassingen gemaakt om veilig te kunnen blijven sporten.’’ De entree is nu vanaf het buitensportterrein gelijk in de sportzaal, omdat douchen alleen thuis is toegestaan. Met een looproute door de sportschool kun je alle apparaten blijven gebruiken. ,,Veilig sporten op anderhalve meter uit elkaar. En zolang iedereen ook aan de ander denkt, gaat dit prima.’’ Zolang het weer het toestaat kunnen sporters op het buitenterrein trainen en Prins houdt rekening met het aantal mensen in de zaal.

SCHERPENZEEL Bij Prins aan de Holleweg 16 is blij dat mensen nog steeds mogen komen. ,,Sporten, zeker in deze tijd, is op zoveel manieren van belang. Natuurlijk is het goed voor het lichaam. Maar ook een moment om er even uit te zijn’’, vindt Paul Prins. Hij heeft bloktijden gemaakt, zodat leden allemaal een gelegenheid hebben om langs te kunnen komen.

TRAINING Bij Prins heeft zijn grotere groepslessen nu tijdelijk moeten stoppen. ,,Individueel mogen onze leden blijven sporten. Ik heb voldoende vierkante meters, maar besloten per blok van een uur tien leden binnen te laten. Hiermee heeft iedereen de mogelijkheid een apparaat te kiezen voor kracht of cardio training. In de middag tussen één en vijf uur kun je ook kiezen om anderhalf uur te sporten, omdat veel mensen ‘s avonds of in het weekend komen. Terwijl het juist heel goed is om een break te nemen van je werkzaamheden thuis. Wanneer je de gelegenheid hebt, stop dan begin van de middag en kom even sporten. Je zult zien dat je hierna met nieuwe energie productiever de dag afsluit.’’ Inschrijven voor de bloktijden kan op de website van ‘s ochtends negen uur tot ‘s avonds negen uur.

BEGELEIDING Paul is meer aanwezig in de sportzaal en biedt advies en training. ,,Dit is en blijft onze kracht! Je kan kiezen je door ons persoonlijk te laten begeleiden. Wij kijken wat je kan, maar zullen je ook uitdagen net dat stapje verder te gaan. Vaak kan iemand het wel, maar durven ze niet. Wij staan erbij en zorgen dat alles veilig gaat. En vind je het gezellig samen te sporten, kan ik tevens koppels trainen. De grote zaal is vrij en met kettlebelts of steps kan ik een persoonlijk begeleiding van een heel of half uur geven.’’ Ieder niveau is welkom! Paul ziet tevens sporters elkaar helpen met een oefening. ,,En ik kan zowel een beginner als ervaren sporter een uitdagende training bieden. Informeer naar onze persoonlijk begeleiding’’, besluit Paul Prins. Kijk voor meer informatie op: www.bijprins.nl.

advertentie
advertentie