New Solar verzorgt met eigen monteurs zelf de installatie op zowel platte en schuine daken. Investeer in de toekomst, behaal nu rendement
New Solar verzorgt met eigen monteurs zelf de installatie op zowel platte en schuine daken. Investeer in de toekomst, behaal nu rendement New Solar
Advertorial

New Solar: Een compleet advies voor zonnepanelen

11 november 2020 om 10:22 Zakelijk

New Solar is een lokale partij en werkt veel in de regio. Dit doen ze vanuit het kantoor aan de Klein Landaas 4 te Woudenberg. ,,Hier hebben we alle materialen en lokale contacten met ondernemers voor specifieke wensen van klanten’’ vertelt Jasper Klein. New Solar verzorgt maatwerk voor het opwekken van duurzame energie door middel van zonnepanelen voor particulier, VVE en bedrijf. Na een bezoek op locatie en inventarisatie van de wensen, biedt zij een compleet advies zonder verrassingen achteraf. En New Solar verzorgt met eigen monteurs zelf de installatie op zowel platte en schuine daken.

WOUDENBERG/ SCHERPENZEEL New Solar heeft voor iedereen een oplossing op maat! Er zijn verschillende mogelijkheden om duurzame energie op te wekken en kosten te besparen. Voordat zij een offerte afgeeft, neemt New Solar in een persoonlijk maatwerkadvies door wat de wensen van de klant zijn en welke oplossingen hierbij horen.

MAATWERK Vooral mensen die in deze tijd thuis werken zien het energieverbruik stijgen en door te investeren in zonnepanelen, kun je deze kosten verlagen. ,,De technische ontwikkeling van zonnepanelen heeft niet stilgestaan en we kunnen iedereen een aanbod doen met onze verschillende systemen. Herkenbaar voor de klanten zijn de zonnepanelen met witte of zwarte achterzijde. De panelen met de witte achterzijde kunnen we voordeliger aanbieden en hiermee is de investering wat lager om zelf stroom op te gaan wekken. De zwarte panelen hebben echter wel een meer esthetische uitstraling. Door de daling in de prijs is de uiteindelijke terugverdientijd ook zo’n vijf tot zeven jaar. Investeer in de toekomst, behaal nu rendement.’’ New Solar doet dit met aandacht voor persoonlijke wensen thuis of voor het bedrijf.

WAGENPARK Voor het plaatsen en onderhoud heeft New Solar verschillende bestelwagens rijden in de regio, die natuurlijk ook onderhoud nodig hebben. ,,Ook hiervoor werken we samen met lokale bedrijven. Zo zijn we bij Autohuis De Poort gekomen die de wagens nalopen, zodat we onze klanten kunnen bezoeken. Ze denken mee met onze bedrijfswensen en mobiliteit. Onlangs hebben we een nieuwe Jumper aangeschaft, toen een wagen aan vervanging toe was. Net als onze klanten krijgen wij een passend aanbod en voor een perfecte prijs/kwaliteit,’’ besluit Jasper. Kijk voor meer informatie over alle producten, het bedrijf of voor een vrijblijvend advies op haar website: www.newsolar.nl.

advertentie
advertentie