Bezoek KW Wonen aan de Holleweg 12 om inspiratie op te doen of laat je helpen door de enthousiaste interieurstylisten, die ook thuis komen adviseren
Bezoek KW Wonen aan de Holleweg 12 om inspiratie op te doen of laat je helpen door de enthousiaste interieurstylisten, die ook thuis komen adviseren Astrid Meyer
Advertorial

Woninginrichter KW Wonen: ‘Wij maken van uw huis een thuis’

Zakelijk

SCHERPENZEEL Heeft u advies nodig bij het inrichten van uw nieuwe of bestaande woning? De interieurstylisten van KW Wonen bieden advies bij alles wat met interieur te maken heeft. Of het nu gaat om een woning opnieuw inrichten na een verbouwing of een nieuwe kleur op de muur, de dames staan graag voor u klaar.

Wanneer je via de trap omhoog loopt naar de KW Wonen afdeling, loop je een wereld van wonen binnen. ,,Wij geven naast complete interieur adviezen ook advies welk behangetje leuk kan staan in die ruimte of wat voor soort bank goed in het bestaande interieur zou passen. Dat maakt ons werk zo leuk; de afwisseling en diversiteit van de soorten adviezen en klanten.’’ Een bepaalde aanpassing in de ruimte kan ook al veel doen, bijvoorbeeld nieuwe gordijnen, bijpassend behang en daarbij een goed karpet om het af te maken’’, tonen de interieurstylisten. Hetty, Jacqueline en Lonneke ontvangen hun klanten op de eerste verdieping bij KlusWijs Scherpenzeel. ,,Drie jaar geleden zijn we gestart met vloeren, gordijnen en zonwering. Om het gezellig aan te kleden hadden we her en der wat kleine meubels en woonaccessoires. ,,Door meer vraag zijn we al snel gaan uitbreiden naar meer modellen banken, eetkamerstoelen en tafels’’, vertelt Jacqueline.

[ADVIES] KW Wonen heeft inmiddels verscheidene zithoekjes. ,,We hebben verschillende plekken die helemaal zijn ingericht op het kiezen van een nieuwe pvc of laminaatvloer, gordijnen en behang van onder andere Eiffinger’’, vertelt Hetty. Bezoek KW Wonen om inspiratie op te doen om een kamer gezellig te maken of te veranderen. Of laat je helpen door de enthousiaste interieurstylisten, die ook thuis komen adviseren. ,,Dan zoeken we samen spullen uit de showroom en gaan bij de klant langs. Met kleine meubelen en accessoires maken we dan een complete inrichting en laten dat een dagje staan. Want dan kun je het echt beleven’’, vindt Jacqueline.

[SFEER] Wil je het gezellig maken in huis; KW Wonen heeft verschillende lampen van vloer- tot hanglampen en met allerlei soorten lichtbronnen om je eigen sfeer te maken. ,,En voor de donkere dagen veel leuke kaarsen. Knus, warm en gezellig knetterend zijn de unieke Woodwick kaarsen. Ook leuk als cadeau-idee voor de feestmaanden’’, besluit Hetty. Bezoek KW Wonen aan de Holleweg 12 doordeweeks van negen tot half zes en zaterdag tot vijf uur. Of maak een afspraak voor een persoonlijk advies. Kijk voor meer informatie op: www.kwwonen.nl.

advertentie