Erwin Geijtenbeek, Christa van Hunnik, Anne Schermers, Nick Breur en Barbara Boers.
Erwin Geijtenbeek, Christa van Hunnik, Anne Schermers, Nick Breur en Barbara Boers. Anne vdl Fotografie
Advertorial

Breur en Geijtenbeek&Boers samen verder

Zakelijk

WOUDENBERG\MAARN Het vertrouwde kantoor van Breur Makelaardij in het centrum van Maarn krijgt een nieuwe kleur. En dat niet alleen, ook twee dames komen de goedlachse makelaar vergezellen. ,,Dankzij de samenwerking met Geijtenbeek & Boers Makelaars uit Woudenberg is de toekomst voor het kantoor in Maarn verzekerd”, vertelt Nick Breur.

Voor het Woudenbergse makelaarskantoor betekent de uitbreiding naar Maarn een stap richting de Utrechtse Heuvelrug. ,,Het zoekgebied voor onze klanten breiden we hiermee uit, waardoor we onze opdrachtgevers kunnen bedienen met een breder aanbod.” Een win-win-situatie voor beide partijen dus.

Het nieuwe makelaarskantoor in Maarn krijgt de naam Breur Makelaars, met een logo in de zwart-blauwe huisstijlkleuren van Geijtenbeek & Boers. Na een verbouwing zullen begin januari Christa van Hunnik en Anne Schermers ook te vinden zijn in het bekende hoekpand bij de tunneltjes. Anne Schermers is nog bezig met haar opleiding tot register-makelaar en intussen volop actief voor het kantoor in Woudenberg, onder andere met publiciteit via social media. Als makelaars gaan Christa en Anne zich eerst verdiepen in de specifieke kenmerken van de markt in Maarn en Maarsbergen. ,,Het is fijn dat Nick bij het kantoor blijft om ons helemaal in te werken.”

Voor Nick Breur is de versterking welkom: ,,Ik ben inmiddels 30 jaar alleen bezig. Zeg maar uit de tijd dat het aanbod iedere dag in enveloppen op de bus naar huizenzoekers ging. En een ambachtelijke makelaar ben ik gebleven. Met meer mensen op kantoor wordt het makkelijker om afspraken onderweg te hebben. Naast taxateur in het dorp ben ik ook meester taxateur voor de opleiding.”

Intussen bruisen de dames van de ideeën. ,,Huizen verkoop je door je eigen oog. We maken vaak een filmpje om de geïnteresseerde met de woning of omgeving te laten kennismaken. Het is leuk dat we nu met drie generaties in Maarn zijn, ieder heeft zijn eigen inbreng. Zelf ben ik ook nog de ambachtelijke makelaar, maar de affiniteit met de digitale wereld heb ik ook. We versterken elkaar echt”, aldus Christa.

Volgens Nick Breur ligt er een mooie toekomst voor het kantoor in Maarn. ,,Je ziet steeds meer verjonging in het dorp. Gezinnen met kleine kinderen komen vanuit de stad deze kant op. Dat is goed voor de scholen, het verenigingsleven en de middenstand. En ook voor ons als makelaars, die ontwikkeling zie ik namelijk nog wel even doorgaan.”

Monique José Timmermans

Nick Breur krijgt op kantoor versterking van Christa van Hunnik en Anne Schermers
advertentie