Mimo is sinds zijn zestiende werkzaam in de horeca en tien jaar geleden besloot hij als chef-kok Sphinx aan de Dorpsstraat 161 over te nemen.
Mimo is sinds zijn zestiende werkzaam in de horeca en tien jaar geleden besloot hij als chef-kok Sphinx aan de Dorpsstraat 161 over te nemen. Astrid Meyer
Advertorial

Grillroom Pizzeria Sphinx viert jubileum: smakelijke aanbiedingen

Zakelijk

SCHERPENZEEL ,,Iedereen gaat meegenieten van mijn 10-jarig jubileum!’’, laat Mimo van Grillroom Pizzeria Sphinx weten. Het restaurant is al meer dan 35 jaar te vinden aan de Dorpsstraat 161. En met haar afhaal- en bezorgservice heeft zij gasten ook thuis kunnen bedienen dit afgelopen jaar.

Grillroom Pizzeria Sphinx is een bekend uitgaanspunt in het weekend. ,,Dit afgelopen jaar is voor ons heel vreemd geweest. Het voorjaar moesten we een tijdlang het restaurant sluiten en ook eind van het jaar konden we geen gasten ontvangen. Vooral in het weekend mis je dan de sfeer. Gezellig en leuke gesprekken met mensen aan het tafeltje. Toch ben ik heel erg blij en dankbaar met de steun die ik heb ontvangen. Zelf ben ik al sinds mijn zestiende werkzaam in de horeca en tien jaar geleden nam ik als chef-kok dit restaurant over. Ondanks ook een moeilijke periode privé, hebben mijn vrouw, het team en veel van mijn gasten me er doorheen geholpen. Veel steun met persoonlijke hartverwarmende woorden. En ook dit jaar zagen we dat vaste gasten ditmaal kozen hun favoriete gerechten af te halen of te laten bezorgen’’, laat Mimo weten.

ACTIEDAGEN Een pizza Scherpenzeel of mix grill Scherpenzeel is populair bij de klanten in het dorp en net zo goed de variant pizza Renswoude of mix grill Overberg in deze andere plaatsen. ,,De kaart is afgelopen jaar niet verder aangepast, want dit zijn toch wel de gerechten waarmee we ons onderscheiden. We hebben op dinsdag Pizzadag; alle pizza’s negen euro. Hierbij merken we dat mensen vaak een aantal Hot Wings meebestellen. De andere favoriet zijn de zoete en pittige spare-ribs; op woensdag 14,75 euro. Maar ook kiezen klanten voor het gemak eten te laten bezorgen, zoals een lekkere pasta. Denk aan vers bereide carbonara, een spinaziepasta of met garnalen’’, vervolgt Mimo. Bij bestellingen boven vijftien euro bezorgt hij gratis in Scherpenzeel en Renswoude en in het weekend rijden extra bezorgers rond om iedereen zo snel mogelijk hun eten te brengen.

FEEST ,,Het liefst had ik het restaurant helemaal versierd en iedereen uitgenodigd hier te komen genieten van onze kaart. Maar helaas moeten we even wachten met wat mogelijk is. Wel kan ik beloven het hele aankomend jaar in het teken te zetten van mijn tienjarig jubileum. Klanten kunnen verschillende acties verwachten. Bestellen op onze website: www.sphinxonline.nl geeft zo wie zo al tien procent korting of bel om uw bestelling door te geven met: 033-2774989.’’

advertentie