Bart en Marita van Deelen bij het nieuwe gedeelte Van Deelen Wonen.
Bart en Marita van Deelen bij het nieuwe gedeelte Van Deelen Wonen. Janneke Hek
ondernemer in beeld

Interieuradvies in showroom bij Van Deelen Wonen

Zakelijk

RENSWOUDE Behang, verf, vloeren en gordijnen maken de sfeer in huis. Dat weten Bart en Marita van Deelen ook. Per 1 april gaat in hun Hubo-winkel aan de Beukenlaan een nieuwe afdeling van start onder de naam Van Deelen Wonen. Hier krijgt de klant interieuradvies en er is een showroom ingericht om vloeren, gordijnen, behang en kleurstalen te bekijken. Het maken van de juiste keuze moeilijk? Nee hoor, niet met de hulp van interieuradviseuse Marita van Deelen.

Inmiddels zijn er diverse tevreden klanten de deur uitgelopen met een uitgebreid interieuradvies. ,,Naast raambekleding en vloeren bieden we ook kastenwanden op maat. Hierbij zetten we onze eigen timmerman in die bij de klant de kast perfect op maat installeert”, aldus Van Deelen. Hij is trots op zijn vaste team.

,,We bieden graag een totaalplaatje wat de woning betreft. Daarom raden we mensen met verbouwplannen aan om in een vroeg stadium bij ons aan te kloppen. Zo kunnen we een compleet advies geven waarbij de kleuren en materialen zo goed mogelijk combineren. Mocht men met een vaste schilder werken die de verf levert, dan is dat wat ons betreft prima. Wij geven graag kleur- en stijladvies”, vertelt hij.

De showroom laat een brede collectie vloeren zien. Met name PVC-vloerenzijn populair. ,,Ook Gortec vloeren zijn in trek. Hierbij is een pvc vloerdeel op een ondergrond bevestigd die je eenvoudig in elkaar klikt. Vergelijkbaar met laminaat leggen, maar wel met de luxe uitstraling van PVC”, legt Bart uit.

De kasten die Van Deelen Wonen biedt, zijn van Raffito. Voor gordijnen van merken als Eiffinger of Mart Visser kan men inspiratie opdoen in de showroom. Ook in tapijt is de keuze uitgebreid. ,,Het bekleden of renoveren van trappen doen we ook. Met ons eigen team kunnen we bergen verzetten”.

In de showroom is ruimte om op een ontspannen manier de verschillende producten te bekijken met, indien gewenst, bijbehorend advies van Marita van Deelen. Wandbekleding, raambekleding, kastenwanden en deuren, alles is te zien in de showroom. De op dit moment populaire zwarte deuren ontbreken dan ook niet bij Van Deelen Wonen.

Op dit moment is het druk bij Hubo Van Deelen met bestellingen via de telefoon en WhatsApp. Ook de aanvragen voor horren en zonwering komen achter elkaar binnen. ,,We raden wel aan om wanneer mensen zonwering of interieurartikelen op maat willen bestellen, dit op tijd te doen. In verband met corona zijn verschillende levertijden opgelopen tot meerdere weken”, geeft Van Deelen aan.

Hubo Van Deelen/Van Deelen Wonen

Beukenlaan 1a

3927 AJ Renswoude

www.hubo.nl/vandeelen

0318-572317, renswoude@hubo.nl

advertentie
advertentie