Aldi tijdelijk naar Breelaan-Marktstraat

30 mrt, 13:38 Zakelijk Janneke Hek
De huidige Aldi-locatie in de Dorpsstraat.
De huidige Aldi-locatie in de Dorpsstraat.

SCHERPENZEEL Supermarkt Aldi zal ergens in de komende tijd tijdelijk verplaatst naar een noodlocatie op de hoek van de Breelaan-Markstraat. De verhuizing is noodzakelijk omdat het oude pand aan de Dorpsstraat-Vijverlaan wordt afgebroken om plaats te maken voor een nieuwbouw supermarkt voor de Jumbo met bovenliggende appartementen voor Woonstede.

De locatiekeuze is opmerkelijk omdat de Aldi in het verleden een grote voorkeur had voor een nieuwbouw supermarkt op de plek aan de Breelaan-Marktstraat. Dit plan ging niet door omdat de gemeente de beide supermarkten graag in het centrum van het dorp wilde behouden. Uiteindelijk werd overeengekomen dat er een locatieruil zou plaatsvinden waarbij de Jumbo zou verhuizen naar de nieuwbouw aan de ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.