Vlastuin groeit en is op zoek naar versterking.
Vlastuin groeit en is op zoek naar versterking. Pauw Media
Werk in de regio

Specialist in exceptioneel transport zoekt versterking

7 april 2021 om 16:24 Zakelijk

EDE Vanwege de toenemende vraag is G. Vlastuin Transport op zoek naar personeel. Op dit moment zoekt het familiebedrijf, dat zich heeft ontwikkeld tot een specialist in het exceptioneel transport, een bedrijfswagenmonteur en een ervaren (inter)nationaal vrachtwagenchauffeur.

G. Vlastuin transport is niet zomaar een transportbedrijf. Men beschikt over een modern, uitgebreid en zeer veelzijdig wagenpark en is gesitueerd op een A-locatie in Ede met directe aansluiting op de A30. Het 30-koppige team onderscheidt zich in kwaliteit en klantgerichtheid en beheerst alle facetten in grenzeloos exceptioneel transport in binnen- en buitenland. Het ontzorgen van klanten beperkt zich niet tot alleen wegtransport, maar omvat onder andere ook transport-begeleiding, ontheffingen, engineering, handling, opslag en watertransport (zee en binnenwater). G. Vlastuin Transport: professionele & betrouwbare uitblinkers in speciaal transport.

INFORMEEL Bas Bloemendal (leidinggevende werkplaats) en Gijsbert Vlastuin (hoofd planning) over het informele bedrijf dat al sinds 1983 aan de weg timmert: ,,Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van bijvoorbeeld windmolens, machines, bouwelementen, houtconstructies, ketels, silo’s en milieucontainers. We zijn breed georiënteerd en gaan een uitdaging nooit uit de weg.”

MONTEUR Op dit moment zoekt de ‘transportspecialist’ een bedrijfswagenmonteur die zich vooral bezighoudt met reparatie en onderhoud van het eigen bedrijfswagenpark vanuit een nieuwe, ruime en goed geoutilleerde werkplaats. Bas: ,,Vanwege de drukke werkzaamheden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren bedrijfswagenmonteur. Het bezit van diploma(‘s) APK-keurmeester is een pré. Ons bedrijf kenmerkt zich door een laagdrempelige, no-nonsense sfeer. Dat blijkt onder andere uit het lage personeelsverloop. Sommigen werken hier al 25 jaar of langer. En iedereen is, ondanks de verschillende rollen in het bedrijf, gelijk. Voorop staat: wat we doen, doen we goed.

Daarom vinden we accuratesse, flexibiliteit, enthousiasme en een gezonde dosis teamspirit voor deze functie in de werkplaats een must.”

CHAUFFEUR Naast de monteur is het team ook op zoek naar een ervaren zwaartransportchauffeur. Gijsbert geeft aan: ,,Je bent verantwoordelijk voor het vervoer van speciale transporten. Dit vraagt om ruime ervaring op de weg en met allerlei soorten ladingen. Daarom vinden we het belangrijk dat je veel ervaring en knowhow in het zware en speciale transport meeneemt naar ons bedrijf.

Het is een mooie afwisselende functie bij een gezond en innovatief familiebedrijf met een informeel karakter. Mocht je vinden dat je voldoet aan de gestelde punten, neem dan contact met ons op. We gaan graag het gesprek met je aan.”


Wil jij ook graag deel uitmaken van dit enthousiaste team? Kijk dan op de website (www.vlastuin.eu) voor de vacatures of neem contact op met:
Functie werkplaatsmonteur: Bas Bloemendal / 0617 966965 / b.bloemendal@vlastuin.eu
Functie zwaartransportchauffeur:Gijsbert Vlastuin / 0617 966964 / gb.vlastuin@vlastuin.eu

advertentie
advertentie