Veertig jaar Nijborg in Renswoude: ‘Wie wat worden wil, zit niet stil’

12 apr, 09:03 Zakelijk Janine Beijer
Dirk en Sonja Verbeek genieten van de open dag ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van hun bedrijf.
Dirk en Sonja Verbeek genieten van de open dag ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van hun bedrijf.

RENSWOUDE Ooit begon Dirk Verbeek het bedrijf landbouwcentrum de Nijborg. Nu 40 jaar later, met ruim tachtig man in dienst, kijkt hij samen met zijn vrouw Sonja terug.

Het echtpaar Verbeek geniet nog steeds na van de open dagen begin april. Op zowel de locatie Agri als de locatie Staal/Rijg kon men achter de schermen kijken. ,,Het enige nadeel was dat we niet op beide locaties tegelijk konden zijn”, vertelt Sonja. ,,Dan pas sta je versteld over hoe groot het bedrijf eigenlijk is, dat zie je op een gegeven moment niet meer”, vertelt Dirk Verbeek met een voorzichtige lach. ,,Het is ons overigens nooit gegaan om de grootte van het bedrijf, het gaat ons puur om de betrouwbaarheid en goede kwaliteit.”

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.