Afbeelding
Olivier Huisman

Renswoudse We-Metal in race voor OOM Award

Zakelijk

RENSWOUDE Metaalbedrijf We-Metal uit Renswoude is genomineerd voor de OOM Award Midden-Nederland 2022. Deze award is de onderscheiding voor het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio. De nominaties voor de OOM Awards worden bepaald op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden. Na de nominatie gaat een vakjury langs bij de drie genomineerde bedrijven. 

,,We kunnen niet zonder opleiden”, reageert directeur Johan Rigters  op de nominatie. ,,Wij hebben veeleisende klanten. Daarbij horen goed geschoolde mensen die kunnen werken met de nieuwste technieken en thuis zijn in de markt. Opleiden is daar de enige manier voor. Zonder opleiden kunnen we niet groeien en niet de mensen vinden die we zo hard nodig hebben. En het is ook leuk. Als je onze praktijkopleiders bezig ziet met onze jonge talenten, daar krijg je gewoon heel veel energie van.”

De winnaar wordt bekendgemaakt op vrijdag 14 oktober tijdens de jaarvergadering van de Metaalunie district Midden-Nederland.

De OOM Award is een initiatief van OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Deze organisaties hebben als gezamenlijke doel het vakmanschap in de sector naar een hoger plan te tillen. Bij OOM zijn ruim 14.000 bedrijven met circa 155.000 werknemers aangesloten. De bestuurders van OOM zijn afkomstig van Koninklijke Metaalunie, FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie. Meer informatie op www.oom.nl.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie