Peter van Walsem in zijn Primera boordevol leuke cadeaus voor Sinterklaas, Kerst en de jaarwisseling.
Peter van Walsem in zijn Primera boordevol leuke cadeaus voor Sinterklaas, Kerst en de jaarwisseling. Primera

Primera Scherpenzeel, alles voor een feestelijk einde van 2022

8 november 2022 om 07:00 Zakelijk

SCHERPENZEEL De laatste maanden van het jaar zijn alweer aangebroken. Primera Scherpenzeel aan de Dorpsstraat 245 in Scherpenzeel is er helemaal klaar voor, zeggen Peter en Mirjam van Walsem. ,,Voor ons zijn de laatste maanden van het jaar heel gezellig druk. Dat komt doordat er dan meerdere cadeaumomenten zijn. Sinterklaas, Kerst en eindejaarsgeschenken.” 


Voor al deze momenten biedt Primera Scherpenzeel voor iedereen uitkomst. De winkel staat vol met Sinterklaascadeautjes, mooie boeken, leuke tijdschriften, lekkere chocola (bijvoorbeeld de Tony’s aftelkalender), gezellige cadeautjes (home & deco), Kerst- en Nieuwjaarskaarten. ,,En natuurlijk de meer dan 150 verschillende cadeaukaarten“, vult Peter aan. 

,,Extra aandacht geven we graag aan de Scherpenzeelse cadeaubon én de Primera keuzecadeaukaart. De Scherpenzeelse cadeaubon is alleen bij ons te koop, maar bij heel veel ondernemers in Scherpenzeel in te leveren. Lekker lokaal! Met de Primera keuzecadeaukaart kan de ontvanger zelf een cadeaukaart kiezen uit ons hele assortiment. Hier krijgen we veel positieve reacties op aangezien de ontvanger dan de cadeaukaart krijgt die men graag wil.” En natuurlijk kan het een en ander ook gecombineerd worden. Een leuk pakket met een cadeaukaart. Ook voor grote aantallen kunt u bij Primera Scherpenzeel terecht. Peter: ,,We bespreken graag de mogelijkheden en maken afspraken op maat. En alles wordt natuurlijk feestelijk verpakt.”

Het jaar wordt bij Primera Scherpenzeel afgesloten met de verkoop van vuurwerk. Hoewel het nog niet zover is kunnen liefhebbers al wel hun bestelling plaatsen via de website wecovuurwerk.nl/Scherpenzeel. 

Primera Scherpenzeel
Dorpsstraat 245
3925 KC Scherpenzeel
033-2772247

Deze advertorial wordt u aangeboden door Primera Scherpenzeel. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Woudenberger.nl / de Scherpenzeelse Krant.nl? Neem dan contact op met Mieke Westerink (06-23286529, m.westerink@bdu.nl) of Monique Jansen (06-83624805, m.jansen@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie