Teamfoto.
Teamfoto. Restaurant De Hof

De Hof stijgt naar Top 3 beste leerbedrijven 2022

8 december 2022 om 13:22 Zakelijk

RENSWOUDE Restaurant De Hof in Renswoude strijdt verder om de titel Beste Leerbedrijf Horeca 2022/2023. Nadat het restaurant vorige maand al door de Stichting Vakbekwaamheid Horeca was gekozen tot een van de beste tien leerbedrijven in Nederland, is deze week bekendgemaakt dat De Hof nu in de Top 3 zit.

Voor de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca werden dit jaar ruim honderd leerbedrijven genomineerd. Nadat de Top 10 was gekozen, werden deze leerbedrijven de afgelopen weken bezocht door de vakjury. Dit om een compleet beeld te krijgen van het leerbedrijf en de leermeesters. De jury sprak uitvoerig met de kandidaten en nam ook het opleidingsplan en de visie op opleiden onder de loep. Aan de hand daarvan stelde de vakjury de Top 3 samen. 

,,De Hof uit Renswoude, De Werf uit Veere en ’t Voorhuys uit Emmeloord wisten zich als beste leerbedrijven te onderscheiden. De bedrijven vielen tijdens de jurybezoeken op door de gestructureerde en heldere opleidingsvisie, met een individuele aanpak voor elke leerling. Ook werden de opdrachten tijdens de nominatieronde door deze bedrijven het beste uitgevoerd.’’

De leerbedrijven in de Top 3 worden in december bezocht en beoordeeld door de voltallige wedstrijdcommissie. Het winnende leerbedrijf en de winnende leermeester worden tijdens de finale op de Horecava in 2023 bekendgemaakt. Die vindt plaats op 9, 10, 11 en 12 januari in RAI Amsterdam.

De wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca wordt jaarlijks gehouden en startte begin september met de nominatieronde. Leermeesters, studenten, leerlingen, docenten en medewerkers uit de horeca konden tijdens deze ronde hun favoriete leerbedrijven opgeven voor de felbegeerde titel. Genomineerde leerbedrijven maakten vervolgens opdrachten om te laten zien waarom zij de titel verdienen.

Afbeelding
advertentie
advertentie