Ondernemer Laura Tinholt.
Ondernemer Laura Tinholt. Rinus van Denderen
Ondernemer in beeld

‘De kracht van energetische coaching’

20 april 2023 om 13:04 Zakelijk

RENSWOUDE Heb je last van innerlijke onrust? Of wordt je dag overheerst door stress, angst of door chronische klachten waar maar geen oorzaak voor gevonden kan worden? Dan zou energetische coaching wel eens de oplossing kunnen zijn…

Laura Tinholt, energetisch coach en therapeut, legt kort uit wat energetische coaching inhoudt en waarom deze vorm van coaching juist zo doeltreffend kan zijn: ,,Ik help mensen weer in contact te komen met wie ze écht zijn. Dat doe ik met behulp van mijn vermogen te zien en te voelen wat mensen voor zichzelf verborgen houden of niet meer kunnen zien. Met deze informatie geef ik mensen inzicht in de daadwerkelijke, dieper gelegen oorzaak van het probleem. Dat te weten, maakt dat er toegewerkt kan worden naar de gewenste, fundamentele verandering.”

VANUIT ERVARING

 Laura vertelt dat ze niet alleen haar kennis en intuïtieve vaardigheden inzet, maar ook vanuit eigen ervaring coacht. ,,Jaren geleden belandde ik zelf in een zware burn-out. Ik merkte dat ik via de reguliere gezondheidszorg niet meer verder kwam. Cognitief had ik veel kennis en inzichten opgedaan, maar ik bleef mezelf steeds weer tegenkomen. Ik kwam terecht bij een spiritueel coach en zij heeft mij weer écht in contact gebracht met mezelf. Dat heeft mijn leven in positieve zin compleet veranderd. Vanuit deze bijzondere ervaring wil ik graag andere mensen begeleiden bij dit proces. Want het resultaat; dat gun ik iedereen.”
Wil je weten of energetische coaching iets voor jou kan betekenen? Kijk voor meer informatie op www.bijlau.nl. Bij Lau Coaching beschikt over een eigen, professionelepraktijkruimte op de Hooge Hoek 2 in Renswoude.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie