Bezoek de halteplaatsen langs Route 59

27 augustus 2018 om 11:14 lokaal Deel je nieuws

Zaterdag  1 september is het zover: Route 59! Route 59 is het traject tijdens de open dag  in Kulturhus de Breehoek  van 11.00 tot 15.00 uur met allerlei halteplaatsen waar gestopt kan worden om te ervaren wat er allemaal kan en mogelijk is bij onder andere de Bibliotheek. Wij zijn er met een zestal halteplaatsen.

Ontsnap even aan de drukte.  Ben je slim genoeg om te ontsnappen uit de Escape Room?  Houd dan even de pas in bij de Escape room van de Bieb (11.00 en 13.00 uur).

Weleens digitaal geknutseld? Weleens wat geprogrammeerd? Nog nooit een 3d printer in werking gezien? Muziek maken met bananen? Halteplaats Digitale Werkplaats moet je ervaren!

Alles begint met taal. Neem de afslag Taal, Thee & Koffie. Wij  informeren we u over de activiteiten en mogelijk heden. Maak even een  rebus of doe een taalspelletje in het in gezellige zitje met thee of koffie!

Neem de afslag naar de digitale snelweg  richting  SeniorWeb.  Het najaarsprogramma ligt klaar. De ambassadeurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden en hoe u digitaal fit kunt worden en blijven. Een mooi moment om te stoppen de QR quiz te doen.

En natuurlijk voorlezen in de Bieb en wel op een bijzondere manier, in de Voorleeshoek!   Halteplaats Bibliotheek.

Ieder half uur wordt er een gedicht voorgedragen. Sta even stil bij de poëzie in het kader van de Week van de Alfabetisering bij de halteplaats Poëzie.

Langs de route valt nog veel meer te ontdekken van de andere gebruikers van Kulturhus de Breehoek.

 

advertentie
advertentie