De verkoopsters bij Kledinghoekje in Scherpenzeel helpen graag setjes te maken die je makkelijk met elkaar kan combineren.
De verkoopsters bij Kledinghoekje in Scherpenzeel helpen graag setjes te maken die je makkelijk met elkaar kan combineren. Astrid Meyer

Kledinghoekje heeft nieuwe wintercollectie

25 september 2018 om 11:30 Nieuws

SCHERPENZEEL Kledinghoekje aan de Dorpsstraat 162 hangt weer vol met de nieuwe najaars- en wintercollectie. Voor baby's vanaf maat 44 en leuke of stoere kinderkleding voor kinderen tot in de brugklas. Van warme maillots voor onder de jurkjes en rokjes tot lekker dikke winterjassen.

Kledinghoekje heeft een uitgebreide collectie op haar website en klanten in deze regio hebben extra voordelen met de winkel in de buurt. ,,Je kan lekker op de bank, eventueel samen met je kinderen erbij, de leukste kleding uitzoeken. In knallende kleuren tot klassiek modern en zet je keuze makkelijk in de webshop en klik op afhalen in de winkel. Wij leggen hier alles voor je klaar en je bent er zeker van dat de maten apart liggen om bij ons te komen kijken en passen. Zonder directe aankoopverplichting, want afrekenen doen we dan pas in de winkel. Wil je graag dezelfde kleren in verschillende maten? Bestel dan snel, want nu is er nog ruime keus'', legt Willeke uit. De verkoopsters helpen graag setjes te maken die je makkelijk met elkaar kan combineren. En pas je liever thuis, kun je vanuit de webshop ook direct bestellen en thuis laten bezorgen.

LEUKE MERKEN Naast de klassieke donkere spijkerbroeken, sommige merken met gaten, heeft Kledinghoekje een explosie in kleur. ,,In de najaarsmode zien we een casual uitstraling bij het stoere jongensmerk Sturdy, maar ook veel vrolijke tinten in shirts tot de jurkjes van Jubel en de complete collectie met rokken van Zero. Bijna ieder merk heeft bij de rokjes een passende maillot zoals Bampidano en Birds en veel meisjes vinden de veranderjurkjes en – shirts leuk. Met palletjes die je de andere kant kan opvegen en een andere kleur of afbeelding tonen. Veel kleur en bling bling is te vinden bij Kidz Art en naast de populaire plooirokjes van Koko Noko is Lovestation 22 gewild. Met veel details, zelfs de achterkant is bijzonder. Van het hippe B.Nosy heb ik bijna de hele collectie hangen met dit seizoen weer veel te gekke all over prints. Voor de stoere boys heb ik weer veel longsleeves tot skinny spijkerbroeken van onder andere Tygo en Vito.'' Kledinghoekje heeft bijna de complete collectie van Feetje hangen. ,,Een superleuk babymerk dat ieder seizoen weer een breed aanbod nieuwe kleding uitbrengt. Met jurkjes tot overhemdjes van maat 44 tot en met maat 86. We hebben in de regio de ruimste keuze in babykleding hangen met tevens Le Chic, Lcee en Dirkje.''

ACCESSOIRES ,,En denk aan babyslofjes met een koordje, die ze niet uit kunnen trappen, zachte knuffels en natuurlijk rompertjes, slabbetjes en de bekende wafelpyjama's van Feetje; een toppertje voor de winter.'' Kledinghoekje heeft voor iedere leeftijd leuke extraatjes, zoals een ruime collectie ondergoed. Ook voor dames en heren. Voor de jongens zijn er verder stoere sleutelhangers en meisjes kunnen kiezen uit enorm veel kleurrijke haarspeldjes, kettinkjes en armbandjes. ,,En voor de herfstdagen hebben we bijvoorbeeld veilige kinderparaplu's, zonder gevaarlijke punten'', besluit Willeke. Kom zeker even kijken aan de Dorpsstraat 162 of thuis op de computer of tablet via: www.kledinghoekje-scherpenzeel.nl.

advertentie
advertentie