Zonnebloemgasten genieten van de zandsculpturen in Garderen.
Zonnebloemgasten genieten van de zandsculpturen in Garderen. Adriaan Hosang

'Geslaagde middag met heerlijk weer' in Garderen

27 september 2018 om 06:56 lokaal

RENSWOUDE/SCHERPENZEEL De gasten van de Zonnebloem, afdeling RenScherWoude, hebben een bezoek gebracht aan de Zandsculpturen in Garderen.

Met een groep van veertig personen werd een kijkje genomen bij de zandsculpturen in Garderen.

HUISGEMAAKT Omdat Zonnebloemvoorzitter Dicky Vernig met vakantie was, heette Annet Eskes de aanwezigen welkom. Vervolgens werden alle Zonnebloemgasten verwend met koffie en huisgemaakte appeltaart. Daarna was het tijd om een kijkje te nemen bij de soms meters hoge zandsculpturen. Het thema van die zandsculpturen was Oude Meesters. De aanwezigen waren onder de indruk van de grote mate van creativiteit die door diverse kunstenaars aan de dag gelegd is om deze sculpturen gestalte te geven. Ze genoten van de afwisselende expositie langs de route

KOFFIEKAMER In de koffiekamer werd iedereen verrast met een drankje en warme hapjes. Bij de wandeling, op weg naar de auto's die de Zonnebloemgasten weer naar huis zouden brengen werd nog even een bezoek gebracht aan enkele winkels. Het was volgens een van de gasten echt weer een geslaagde middag met heerlijk weer, wat het bezoek aan de Zandsculpturen 'nog meer glans gaf'. De Zonnebloemgasten die niet mee konden deze dag kregen een chocolade-attentie. De volgende activiteit van De Zonnebloem, afdeling RenScherWoude is op maandagmiddag 1 oktober. Dan worden de gasten van de Zonnebloem 's middags op uitnodiging van de jarige vereniging Oud Scherpenzeel in Huis in de Wei verwacht.

Zonnebloemgasten zagen zandsculpturen in Garderen.
advertentie
advertentie