Afbeelding
Adriaan Hosang

Ronnie Tober en Willeke 'd Estell in de Gasterij

31 oktober 2018 om 06:30 lokaal

RENSWOUDE Dinsdagmiddag was het gezellig druk in 'de Gasterij' aan de Barneveldsestraat in Renswoude. Door Smaakidee was daar voor geïnteresseerden een feestelijk diner georganiseerd, waarbij je niet alleen kon genieten van een smaakvol diner maar ook van songs uit de jaren 60 en 70 die vertolkt werden door niemand minder dan Ronnie Tober en Willeke d' Estell. De gezellig gedekte tafels met sfeerverlichting zorgden voor een leuke ambiance.


Nadat iedereen voorzien was van en drankje kwamen al snel de eerste gesprekken opgang. Aansluitend aan het stokbrood met kruidenboter verscheen een heerlijke heldere bouillon, wat gevolgd werd door een uitgebreid vis- en vleesplateau. De eerste artiest van de middag die haar opwachting maakte was Willeke d'Estell. Zij was het
die de stemming er al direct in wist te brengen met de bekende song 'Que sera, sera' van Doris Day. Willeke bewoog zich gezellig zingend tussen de tafeltjes met de gasten door en ook het "Telkens weer" van Willeke Alberti bleek menigeen bekend in de oren te klinken.


Bijzonder leuk was zeker de medley die Willeke d' Estell van Connie van den Bosch met onder andere 'Ik geef je een roosje mijn roosje' , 'Weet je wat we doen' en 'Sjakie van de hoek'. Willeke besloot haar solo-optreden met de vertolking van 'Als het einde komt mag ik dan bij jou' van Claudia de Breij.


Opnieuw verscheen het personeel van de Gasterij en was het tijd geworden voor het hoofdgerecht, dat bestond uit kiprollade, varkenshaas, groeten- en aardappelgarnituur en ineens was het een stuk rustiger, werd er genoten van hetgeen geserveerd was. Intussen had Ronnie Tober z'n opwachting gemaakt en zijn binnenkomer was 'Ik vind je geweldig'. Ook het 'Iedere avond, iedere morgen denk ik aan jou' klonk menigeen als muziek in de oren. Ronnie Tober bracht ook een ode aan Ramses Shaffy met het lied 'Ik ben misschien te laat geboren', gevolgd door 'Sammy loop niet zo gebogen'. Tober richtte zich ook tot de gasten aan tafel, wilde weten wie er nog koeien molk.


Ronnie Tober en Willeke d' Estell zongen samen 'Speel nog een liedje orgelman' en op dat moment werd de polonaise ingezet. Indrukwekkend was uiteraard 'We will meet again'. Hierna bedankte Tober Harold Engelen en zijn team en Willeke d'Estell en het geluid voor de fijne middag.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie