Zusjes Schimmel pakken medailles voor Doto

19 november 2018 om 08:36 Sport/sport Deel je nieuws

SCHERPENZEEL - Op zaterdag 17 november was de eerste wedstrijd voor de Doto-meisjes van de selectie. Dit zijn de rayonkampioenschappen, dit is een losstaande wedstrijd binnen het rayon.

Als eerste mochten gelijk drie meisjes van Doto turnen.
Annebel Schimmel komt uit de in de categorie pupil 2 niveau D1, haar zus Sam Schimmel komt uit in jeugd 1 niveau D1 en Isabel Brons is senior supplement E.
In de middag ronde was de beurt aan Linda van de Peut, zij is senior supplement  D.

Sam begon erg sterk op de balk en brug, op de vloer liet ze nog wat liggen en de sprong kon sterker. Toch was dit alles zo goed dat ze een gouden medaille in ontvangst mocht nemen.
Annebel turnde een stabiele wedstrijd en haar vloer en brug waren erg sterk, bij de prijsuitreiking bleek dat ze een zilver medaille mocht ontvangen.
Isabel had een topdag aan de brug en de balk bleef haar mooie handstanddoorrol erop. Haar eindresultaat was een mooie 7de plaats.

Linda had een moeilijk begin door open blaren op haar handen. Daardoor kwam de brugoefening niet zo tot zijn recht. Op de vloer was ze sterk en scoorde ze hoge punten. Ze kwam op een mooie 11de plaats uit. 

De volgende wedstrijden zijn in januari voor de selectie meisjes. 

advertentie
advertentie