Schutters actief
Schutters actief Ad Verbeek

Kampioensbeker voor schutter Schietvereniging Scherpenzeel

2 december 2018 om 20:53 Sport/sport Deel je nieuws

Al een geruim aantal jaren wordt binnen de SKGV (Schiet Kring Geldersche Vallei) een kampioenswedstrijd klein kaliber pistool (KKP) georganiseerd. Dit jaar werd deze niet op de 10 meter gehouden, maar op de 25 meter. En wel op de banen van SV De Eendracht te Barneveld. Dit jaar waren er 17 deelnemers uit 4 verenigingen. En uiteraard waren er ook deelnemers van SV Scherpenzeel. Daarvan wisten zich maar liefst drie door te dringen tot de finale. De beste acht schutters werden namelijk voor een finale uitgenodigd. Deze finale werd op donderdag 22 november te Barneveld gehouden met 3 deelnemers van Scherpenzeel, 3 van Barneveld en 2 van Bennekom.

Eén voor één verliet de laagst geëindigde schutter het toneel tot er twee schutters over waren. Mark Spee van Scherpenzeel en Floris van de Vliert van Bennekom. Nog twee schoten te gaan van de 20. Mark een 7 en een 9. Floris een 10, ja het kan niet beter, en oeps een 6. ……!!! Dag kampioenschap. Mark Spee Kampioen 2018.

Herman van Zanten reikte de Wisselbeker, de kampioensbeker en de Meestersjerp uit aan Mark Spee, onze nieuwe Kampioen.  Voor de teleurgestelde mindere goden een fraaie deelnemers-medaille, en tenslotte voor de annalen en het nageslacht de trotse Groepsfoto. Het is weer mooi geweest dit jaar.

Deelnemers finale
advertentie
advertentie