Afbeelding
Adrianne Teeuw

Afscheid directeur Wim Heij van CBS Korenmaat

11 december 2018 om 13:48 lokaal Deel je nieuws

Scherpenzeel – Afgelopen vrijdag, 7 december, hebben ouders, collega’s en relaties afscheid genomen van directeur Wim Heij van basisschool de Korenmaat. Na 11 jaar bij De Viermaster gaat hij een nieuwe uitdaging aan als directeur bij kinderopvang Bijdehandjes.


Als directeur heeft Wim in de afgelopen jaren het fusieproces tussen basisscholen CBS De Bruinhorst en CBS De Maatjes begeleid en de nieuwbouw vorm gegeven. Directeur-bestuurder Henk Jonker van De Viermaster prees Wim om zijn gedrevenheid en inzet. “We hebben altijd goed kunnen schakelen en heel prettig samen kunnen werken, hartelijk dank daarvoor”, aldus Henk Jonker.

Wim bedankte de aanwezigen, waaronder een afvaardiging van de burgerlijke gemeente van Scherpenzeel, voor hun komst. “Ik had het fusieproces en de nieuwbouw niet kunnen verwezenlijken zonder het team van de Korenmaat dat achter me stond. Daarnaast wil ik ook mijn thuisfront, vrouw en kinderen bedanken voor alle steun die ze me geven”, aldus Wim Heij.

Per 1 januari is er een nieuwe directeur op de Korenmaat benoemd. Dit is mevrouw Karin Sommer-de Vries. Zij woont in Amerongen en heeft ervaring als directeur van een basisschool.
“In deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt zijn we als Viermaster heel blij dat we een nieuwe directeur hebben kunnen benoemen”, aldus directeur-bestuurder Henk Jonker. Mevrouw Sommer werd aan de aanwezigen voorgesteld en een goede tijd toegewenst op de Korenmaat.

www.vpcodeviermaster.nl
www.cbskorenmaat.nl

advertentie
advertentie