Afbeelding
Maxilia Tassen bedrukken

Tassen bedrukken

22 juni 2019 om 16:08 lokaal

Een vrouw kan niet genoeg tassen hebben, maar daarnaast is kan een man soms ook niet onder een bepaalde tas uit. Wat dacht je van een laptoptas? Er zijn genoeg hippe tassen ook geschikt voor mannen. Een stoere rugzak of een laptoptas is geschikt voor iedereen. Daarnaast is een tas soms gewoon echt nodig. Hoe moet je anders al je losse spullen meenemen van plek naar plek? Precies, daar heb je echt een tas voor nodig. Wist je dat je ook een tas kan bedrukken met een bepaalde
afbeelding of logo? Leuk voor jouw bedrijf, toch?

Maak reclame met jouw tas
Laat bijvoorbeeld een linnen tas bedrukken met een speciale afbeelding of jullie bedrijfslogo zodat het duidelijk is dat deze tas van jouw bedrijf is. Wist je dat dit onbewust ook een goede manier is om extra reclame te maken? Het oog van mensen valt namelijk op jouw tas, met daarop het logo. Daardoor zullen ze dit sneller onthouden. Als het niet duidelijk is wat dit precies voor bedrijf is, kan je dit er zelf nog onder zetten, zodat mensen hopelijk ook nog eens jouw website of fysieke winkel gaan bezoeken. Een goede manier van offline marketing dus, die daarna hopelijk overgaat op online marketing.

Bedrukken van overige producten
Het bedrukken van producten wordt steeds populairder. Je ziet ook steeds meer verschillende doppers met een bedrijfslogo. Deze doppers, tassen of pennen kun je bijvoorbeeld als relatiegeschenk weggeven, zodat je jouw klanten blij kunt maken met een kleine waardering in de hoop dat zij dit product ook nog eens gaan gebruiken.

Bestel je producten online
Maar waar kun je nou precies deze tassen bedrukken bedrukken? Er is een partij met een grote webshop, met een ruim assortiment. Deze producten kun je laten bedrukken met de afbeelding die jij meestuurt. Deze partij is Maxilia, dus bekijk eens alle mogelijkheden op hun website en wie weet zie jij een leuk product.

advertentie
advertentie