Muziek maken bij Ons Genoegen
Muziek maken bij Ons Genoegen Gerard-Jan Gerritsen

Rabo ClubSupport: stem op Ons Genoegen

27 september 2019 om 14:31 Muziek Deel je nieuws

Harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude doet mee aan Rabo ClubSupport. Via deze actie geeft de Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van haar winst aan verenigingen door het hele land zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Het enige wat leden van de bank moeten doen, is stemmen op Ons Genoegen!

Doel
Ons Genoegen prijst zich gelukkig met een toenemend aantal nieuwe jeugdleden die klarinet spelen. Deze spelen op leerling-klarinetten, wat voor de opleiding voldoende is. Zodra de leerlingen de overstap maken naar het harmonieorkest, zijn klarinetten van betere kwaliteit nodig. Deze heeft de vereniging niet meer op voorraad. De leerling-klarinetten sluiten qua klankkleur niet aan bij het orkest, daarnaast remt het de ontwikkeling van de muzikant. Met de opbrengst van de Rabo ClubSupport wil Ons Genoegen daarom nieuwe contertklarinetten kopen.

Spelregels
De bank heeft geen aandeelhouders, maar leden. En alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen op de Rabo ClubSupport. Heb je een rekening bij de Rabobank, dan kun je gemakkelijk lid worden. Vervolgens kun je vijf stemmen uitbrengen. Je kunt maximaal twee stemmen uitbrengen op één vereniging/stichting.

Stemmen kan tot en met 11 oktober via https://www.rabo-clubsupport.nl/gelderse-vallei/stemmen. Nog geen lid van de Rabobank? Ga dan eerst naar https://www.rabo-clubsupport.nl/gelderse-vallei/lid-worden.

advertentie
advertentie