Twee overwinningen op rij brengen T.V.S. terug in de top.

2 oktober 2019 om 13:26 Tafeltennis Deel je nieuws

Twee overwinningen op rij brengen T.V.S. 1 weer terug in de top.   

In de derde speelronde speelde T.V.S. 1 een uitwedstrijd in en tegen Laren en werd een nipte 6-4 overwinning behaald. Jan van de Beek bleef ongeslagen en Rein Schellingerhout en Edwin Vetkamp wonnen resp. twee en eenmaal. Doordat het dubbel werd verloren bleef een ruimere zege uit. In speelronde vier werd er thuis gespeeld in de eigen Breehoek en was hekkensluiter S.V.E. uit Utrecht de tegenstander, dit duel eindigde in een ruime overwinning waardoor de aansluiting met de kop weer gemaakt is.

In de openingspartij won Jan van de Beek eenvoudig in drie games van Irene Aangenbrug en Rein Schellingerhout verdubbelde de voorsprong door in vier games te winnen van Marco Lubbers. In de derde partij ging Edwin Vetkamp onderuit tegen Willemien Kasteleyn die zich in vier games de sterkste toonde. In het dubbelspel, gespeeld door van de Beek en Schellingerhout, kwamen de T.V.S.-ers na 8/11 en 9/11 met 2-0 achter maar het herstel kwam bijtijds want na 11/8, 12/10 en 11/7 konden de felicitaties in ontvangst genomen worden en ging de pauze in met een 3-1 voorsprong.

Na de pauze speelde Schellingerhout een spannende partij tegen Aangenbrug waarin de vijfde game uiteindelijk de beslissing moest brengen en daarin trok Schellingerhout met 11/7 de winst naar zich toe. Nadat zowel van de Beek als Vetkamp daarna zonder gameverlies hun tweede partij wonnen werd de voorsprong vergroot naar 6-1. Ook in de drie laatste partijen konden de Utrechtenaren geen potten meer breken en hoewel zowel Schellingerhout als van de Beek een game moesten afstaan werden deze drie partijen vrij eenvoudig gewonnen waardoor de eindstand op 9-1 werd bepaald en deden de T.V.S.-ers wat vooraf van ze verwacht mocht worden.

In de vijfde speelronde staat op Maandag 7 Oktober opnieuw een thuiswedstrijd op het programma, dan komt V.T.V. uit Nieuwegein op bezoek in “de Breehoek”.

advertentie
advertentie