Ook de jeugd doet de actis van de clowns Pat & en Pet graag ook zelf even
Ook de jeugd doet de actis van de clowns Pat & en Pet graag ook zelf even Adriaan Hosang

Kinderen Zorgboerderij genoten van optreden clowns Pat & Pet

25 februari 2018 om 10:52 lokaal

RENSWOUDE Het was zaterdagmiddag genieten voor de kinderen van de Zorgboerderij Groot Wagensveld van Wim en Anja van de Fliert waar dit weekend ruim twintig kinderen te gast waren. Hein Veldhuizen had in samenwerking met Sander van 't Foort van de
ChristenUnie en enkele vrijwilligers als Dirk Methor st en Jan Mastenbroek een programma in elkaar gezet voor deze kinderen.

Adriaan Hosang

Speciaal hiervoor was het Interactief Kindertheater Pat & Pet uit Arnhem uitgenodigd. Zij vertolkten niet alleen een aantal zelfgemaakte liedjes maar wisten ook de kinderen in beweging te brengen. Zo werd er gezongen, maar ook zelf muziek gemaakt en slaagden Pat & Pet er dus heel duidelijk in om iedereen gewoon lekker mee te laten doen. En dus genoten de kinderen met volle teugen, reageerden af en toe op hetgeen Pat & Pet ten tonele brachten en werd men gewoon zo'n driekwartier lekker beziggehouden.

Tijdens de voorstelling van Pat & Pet waren er maar weinig kinderen die gewoon konden
blijven zitten, met was ook zelf actief en dat was ook juist de opzet van de beide clowns.
Na een high five van de clowns werd afscheid van hen genomen en was er voor beide een
boeket bloemen.

Maar ja, de middag was natuurlijk nog niet voorbij. Buiten stonden namelijk nog een drietal prachtige, glimmende, bijzondere voertuigen te wachten, zoals een imposante Amerikaanse Volvo vrachtwagen van Van Deuveren uit Hoevelaken, maar ook een mooie Hummer Jeep van Van Asselt uit Renswoude en een gloednieuwe Tesla van Cornelis Bosch uit Renswoude. Met die drie voertuigen kon een ritje gemaakt worden door de omgeving van Renswoude. Ook dat was iets wat iedereen wel heel graag wilde, dat was wel duidelijk.


Voor het zover was wilde iedereen ook best zo'n lekkere suikerspin die beschikbaar was gesteld door Supermarkt Emté. Er was ook limonade en een lekker slagroomsoesje voor de aanwezigen en daarna was het tijd voor de ritjes in één van de drie bijzondere voertuigen. Ook dat was kicken. Animo genoeg voor zo'n ritje en af en toe ging trots de duim omhoog, vlak voordat er gestart werd.

Ook de jeugd doet de actis van de clowns Pat & en Pet graag ook zelf even
De jeugd van de Zorgboerderij Groot Wagensveld bij de verschillende speciale voertuigen, waar ritjes mee gemaakt werden
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie