Humanistich Café vertoont film

2 mei 2008 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL /REGIO - Op 15 mei bespreekt Harry Beishuizen, docent HVO aan basis-,middelbaar- en hogeronderwijs, aan de hand van fragmenten uit deze film onderwerpen als: Durven wij onze ‘eigen toon’ te zingen, naar onze eigen opvattingen te leven? As it is in heaven is een prachtige, en ook vrolijke film over kleinburgerlijkheid en de botsing tussen origineel denkende mensen en een behoudend kerkgenootschap in een klein Scandinavisch dorp.

Het Humanistisch Café begint op 15 mei 2008 om 20:00 uur, open vanaf 19.30 in De Oude Viltfabriek aan de Arnhemseweg 47 te Amersfoort (route www.deoudeviltfabriek.nl). Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje samen na te praten. Het Humanistisch Café is een initiatief van de afdeling Eemland van het Humanistisch Verbond. Informatie over deze avond: J. Scheffel-de Vos – T 033 286 70 39

Het Humanistisch Café is een initiatief van het Humanistisch Verbond afdeling Eemland, waarvan de leden wonen in: Amersfoort, Barneveld, Nijkerk, Nijkerkerveen, de Glind, Achterveld, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Bunschoten-Spakenburg, Leusden, Woudenberg en Scherpenzeel.

advertentie
advertentie