'Droog' vissen

12 juni 2008 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE - Voor de jeugdleden van Hengelsportvereniging Renswoude werd woensdag een viscursus gehouden. Ondanks de avondvierdaagse werd deze geweldig goed bezocht. Alle jeugd kreeg een boekje met alles wat met vissen te maken heeft en kon spelenderwijs deze opdrachten maken. Het bestuur en wedstrijdcommissie waren aanwezig om de kinderen bij te staan.

Ontzettend enthousiast werkten alle cursisten het boekje door en soms kon je een speld horen vallen, zo geconcentreerd waren ze. Tussendoor was er voor limonade en wat lekkers gezorgd. Aan het einde kregen de jeugdleden het cursusboek mee, diverse stickers en een heuse vispet, waarmee echt beter gevangen gaat worden.

Luid applaus was er voor Jan van Hardeveld die zijn “vishokje” weer beschikbaar had gesteld. De jeugdleden hadden goed zin in de jeugdviswedstrijden die dinsdag 17 juni a.s. in “De Kom” beginnen. Loten om 18.15 uur. Kom zeker op tijd want er wordt een geweldige opkomst verwacht en misschien kunnen we de 35 jeugdvissers van vorig jaar overtreffen! Iedereen krijgt zeker een prijs en lekkere limonade, maar vooral wordt er geprobeerd ervoor te zorgen dat iedereen vis vangt. HSV Renswoude heeft ook dit jaar weer veel vis uitgezet in “De Kom” en hoopt dat al hun leden hiervan kunnen profiteren.

Dus de komende vier dinsdagen jeugdvissen in “De Kom” en de laatste wedstrijd prijs-uitreiking op het Kasteel door Baron Taets van Amerongen.

advertentie
advertentie