Tai Chi Ta: prettig bewegen en oefenen in vijf elementvormen

26 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

De les wordt gegeven in CBS De Maatjes, Walstrolaan 2, 3925 RT te Scherpenzeel en begint om 20.00 uur. Bij voldoende belangstelling wordt er vanaf 16 september in Scherpenzeel wekelijks les gegeven.

SCHERPENZEEL - Cok Hagens van de praktijk voor Chinese geneeskunde in Barneveld en Scherpenzeel geeft op 9 september een gratis info en proefles Tai Chi Tao. Iedereen die belangstelling heeft voor deze prettige manier van bewegen is van harte welkom.

Tai Chi Tao is in 1978 ontwikkeld door Jan Kraak. Hij is de initiatiefnemer van de Oostelijke Groep van Tai Chi Tao en Qi Gong Leraren. Binnen T’ai Chi Tao doen we Qi Gong en ‘vijf elementenvormen. In Tai Chi Tao leert men dat alles vanzelf ontstaat en op zijn plaats valt.

Oefeningen als ‘speel met de energiebal’, ‘beweeg je handen in de omgeving om energie op te pikken’, ‘breng die energie om je heen’, zijn gemakkelijke prettige bewegings- en energie-oefeningen.

Men hoeft er niet bij na te denken. Daarom kunnen cursisten Tai Chi Tao ook direct de oefeningen thuis doen en integreren in hun dagelijks leven. Men krijgt inzicht in de vijf elementenoefeningen. Dit zijn ook belangrijke oefeningen om gericht verstoorde energieën in harmonie te brengen. In de vrijheid van oefenen, leert men vanzelf Tai Chi Tao-vijf elementenvormen.

Tai Chi Tao kan ook aangepast worden aan mensen met reuma, fibromyalgie, ME, MS, rugklachten, RSI, ouderen, kinderen, allerlei klachten, bedrijfsleven, kortom, Tai Chi Tao is er voor iedereen, niemand uitgezonderd, de oefeningen kunnen namelijk ook zittend worden uitgevoerd. Voor meer informatie, praktijk voor Chinese geneeskunde Cok Hagens, 033-2773899 of www.chinesegeneeskunde.

advertentie
advertentie