Sterkste man van Renswoude

7 juni 2009 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE - Sportschool The Bodyzone houdt zaterdag 27 juni een heuse 'sterkste man' wedstrijd. Op het parkeerterrein van sportpark De Hokhorst zal worden gestreden om de titel 'De Sterkste Man van Renswoude 2009'. In deze strijd kan men eindelijk de krachten van de mannen, maar ook vrouwen eens meten. Er wordt namelijk gestart in drie verschillende klasses. Namelijk mannen tot 90 kg, mannen vanaf 90 kilo en vrouwen.

In de jury zit onder andere Dave Mossing deelnemer aan de westrijden van De Sterkste Man van Nederland. Er wordt gestreden op spectaculaire onderdelen zoals de kruiwagenrace, duckwalk, boomstam heffen, wheelflip, timberwalk, baksteen heffen, accu tillen en niet te vergeten vrachtwagen trek.

Het publiek kan onder het genot van een hapje en drankje op het horecaplein de deelnemers aanmoedigen. Het evenement wordt gesponsord door ACS, Autoservice Zwaan, De Vallei, Hubo Renswoude en Twin Reclame.

De hoofdprijs is 200 euro. De 2e prijs is 3 maanden gratis trainen bij Sportschool The Body Zone en de winnaar van de 3e prijs mga 2 maanden gratis komen trainen.

Iedereen kan meedoen, aan deelname zijn geen kosten verbonden. Opgeven kan tot 20 juni bij sportschool The Bodyzone, telefoonnummer 0318 - 571057. De wedstrijd start om 10.00 uur en rond 16.00 uur zal de winnaar bekend worden gemaakt.

advertentie
advertentie