Bijeenkomst Passage Renswoude

15 september 2009 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE - Op de eerste ledenvergadering in het nieuwe seizoen heeft de Passage mevrouw S. Jaques uit Lunteren, beter bekend als Sjaan van de Meulepol, uitgenodigd. Zij brengt een koffer met onderkleding en nachtgoed uit vroeger tijden mee en zal daar op een humoristische wijze haar verhaal doen. De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 16 september in Rehoboth. Aanvang 19.45 uur. Ook belangstellenden niet leden zijn van harte welkom. Er zijn nog prijzen van de verloting voor ons project niet afgehaald. Kleur geel: nr. 739-811-859-910 en kleur wit nr. 894. Af te halen bij Ita Wolswinkel. Oude Holleweg 44. Telefoon 033-2771765.

Cursus dames/meisjesvoetbal

RENSWOUDE - Damesvoetbal wordt steeds populairder. Na de geweldige resultaten van het Nederlandse dameselftal is de interesse in damesvoetbal enorm toegenomen. Ook in Renswoude zien we dit terug: vv Renswoude kent al enkele jaren een dameselftal, en ook bij de jeugd is gestart met een team. Wil jij ook gaan voetballen of je voetbalkwaliteiten verbeteren? Dat kan!

Vrijdag 25 september start in Renswoude een cursus voor dames-meisjesvoetbal. De cursus is bedoeld voor alle dames en meisjes die willen beginnen met voetbal of daar al een tijd mee actief zijn. In 10 lessen van 1 uur leer je alles over traptechniek, schijnbewegingen en andere baloefeningen. Maar het belangrijkste is: Veel plezier beleven aan voetbal, heel veel balcontacten en spelmomenten. Kortom: een leerzame, gezellige en leuke cursus om te leren voetballen!

De trainingen worden gegeven door Footballacademyskills. De cursus wordt gegeven op sportpark De Hokhorst op vrijdagavonden van 19.30 tot 20.30 uur in de maanden september, oktober, november, maart en april. Kosten: 50 euro voor leden van vv Renswoude, , niet-leden betalen 75 euro. Informatie is te verkrijgen bij Conny vd Dikkenberg tel. 06-54616177 of www.footballacademyskills.nl. Inschrijving kan via voorzitter@vvrenswoude.nl.

advertentie
advertentie