Doelpunten: Charles van de Stolk 0-1, Steven Klompenhouwer 0-2, Steven Klompenhouwer 0-3.

20 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE - Na het afgetekende verlies van 0-3 toonde Harrie Epskamp zich een goed verliezer. ,,We kunnen hier heel dramatisch over doen, maar dat was het niet’’, zei de trainer van Renswoude. Die ploeg werd op eigen veld met duidelijke cijfers geklopt door Benschop.

In hun spelopvatting vertoonden de twee teams opvallende gelijkenissen. Net als Renswoude loerde ook het afwachtend spelende Benschop op kansjes. Alleen de bezoekers haalden daar een veel hoger rendement uit. ,,Zij waren heel erg effectief’’, constateerde ook Epskamp, die een week eerder in Scherpenzeel tegen de eerste competitienederlaag aanliep bij het ongeslagen Valleivogels.

Halverwege had Benschop met 0-2 de leiding. In de pauze zette Epskamp zijn spelers op scherp, in de hoop op een snelle verkleining van de achterstand in de tweede helft. ,,We wilden uit alle macht iets forceren.’’ Maar de Renswoudenaren Paul Daalmeijer, Martijn van Beek, Roy Veldhuizen en Kevin de Vos konden in kansrijke positie niet doeltreffend worden. In de slotminuut breidde Benschop de voorsprong uit naar 0-3.

advertentie
advertentie