Eén dag vrijwilliger

7 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Scherpenzeel- Op vrijdag 21 en zaterdag 22 maart vind in de gemeente Renswoude en Scherpenzeel de landelijke actie NL DOET plaats. NL DOET is dé kans om iets te doen voor een ander of om eens te ondervinden hoe het is om je als vrijwilliger in te zetten. Ook geeft het mensen met een drukke agenda, die het gedurende het jaar te druk hebben de kans om zich één dag vrij te maken om echt iets te DOEN. Want aandacht voor vrijwillige inzet, daar gaat het om.

In Renswoude kan men bijvoorbeeld helpen bij de opschoonactie van het dorp, wandelpaden controleren of klussen/schilderen op zorgboerderij De Grote Fliert. Ook in Scherpenzeel kan worden geholpen met klussen of het bestraten van het erf van De Gebarenboerderij of het voorjaar klaar maken van het terras bij Huis in de Wei.

Meer informatie over NL Doet, het opzetten van een klus of het aanmelden voor een klus, is te vinden op www.nldoet.nl of neem contact op met Nancy Hooijer van Welzijn Leusden. Haar telefoonnummer is 033 4343229 of stuur een mail naar n.hooyer@welzijnleusden.nl .

advertentie
advertentie