Sponsordiner Leven met lef 7 maart

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Wat was het een gezellige drukte afgelopen vrijdagavond! De grote zaal van Philalethes was omgetoverd in restaurant de Himalaya. Zeker 110 mensen hebben genoten van een gevarieerd buffet, waarbij de tieners van de Basixsclub supergoed hun best deden om het iedereen naar de zin te maken! De zaal was mooi versierd met de slingers en placemats van de Betweenclub, en een muziekgroepje maakte het compleet.

Het sponsordiner was georganiseerd door het Jeugddiaconaat van de Herv. Gem. Scherpenzeel, samen met de tienerclubs. Het doel was aandacht en een stukje financiële steun voor de christenen in Nepal. Een landelijke actie met het thema Leven met lef, opgezet door de HGJB.

We genoten met elkaar van een maaltijd met een Nepalees tintje. Dat was mogelijk door de giften van sponsors,de inzet van de tieners, en natuurlijk alle clubmoeders en andere gemeenteleden die hebben gekookt! En laten we de grote opkomst van onze gasten niet vergeten..zonder jullie allemaal was dit niet zo’n geslaagde avond geworden. Gezelligheid met jong en oud, en een mooi bedrag voor de kerk van Nepal! De opbrengst bedraagt ruim 800 euro. Bedankt!

advertentie
advertentie